Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Editorial GauDiari 45

Imprimeix

QUAN LES PARAULES DONEN FORÇA!

Tots els inicis de curs comencem amb il·lusió i empenta. Però quan aquesta il·lusió i empenta és compartida, la força es multiplica.

Aquesta carta ens uneix i ens dóna força... i ens semblen les millors paraules per l’editorial del primer Gaudiari del curs.

Llegiu-ne més...
 

Eleccions al Consell escolar

Imprimeix

 Benvolgudes famílies,

Fins aquest divendres 18 de novembre, podeu presentar la vostra candidatura per formar part del Consell escolar. Us hi animem!

 

Pla de Consum de Fruita a les escoles

Imprimeix

Benvolgudes famílies,

Un any més ens han acceptat la participació al Pla de Consum de Fruita a les escoles. El programa s’ha iniciat aquest mes de novembre i aquesta setmana ens han fet el primer lliurament de fruita. Com el curs passat, ens enviaran uns tríptics informatius que us els farem arribar perquè conegueu aquest programa i tinguem present la importància i els beneficis de menjar fruita i hortalisses.

FRUITA MES DE NOVEMBRE: Del 15 al 18 repartirem la fruita a tots els cursos perquè pugui ser menjada a l’escola. La fruita és: MANDARINA CLEMENULA, RAÏM, POMA VERMELLA I PERA BLANQUILLA

L’equip de Mestres

 

Nou canal d'informació

Imprimeix

 

 

Mobles cedits a l'escola

Imprimeix

Hola famílies,

El passat dissabte 22 d'octubre, un equip de mestres i famílies, vam anar a buscar mobles cedits a l'escola per l'empresa Bosch Rexroth SLU a Santa Perpètua.

Estem molts agraïts i ja els estem donant ús a l'escola.

Llegiu-ne més...
 


Copyright © 2019 Escola Antoni Gaudí. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.