Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Concert en 360 graus: Els quatre elements

Imprimeix

Benvolgudes famílies,

El curs passat, quan vam presentar la Cantata Els quatre elements amb l’Escola Blai Net al Pau Gasol, tècnics de l’Ajuntament van venir a enregistrar el concert en 360 graus. Per gaudir del vídeo, passeu el ratolí, o el dit per damunt la imatge, i moveu-la com vulgueu, i veureu què passa…!

El Complex Esportiu Pau Gasol es va omplir d’art: música, cançó, dansa, pintura i poesia. I els artistes, els nens i nenes de l’escola Antoni Gaudí i les seves mestres i els nois i noies de l’escola de Música i els seus mestres. Ens va acompanyar l’artista etíop Tamrat Gezahegne que dedica la seva pintura als pobles indígenes que defensen de manera autèntica i real, la Terra que ens acull.

Va ser una jornada esplèndida, amb una gran coral de l’Escola Gaudí, la banda de l’escola Gaudí/Blai Net, i l’Orquestra Comunitària de la Blai Net!

Llegiu-ne més...
 

CONCERT DE NADAL - 2016

Imprimeix

 

 

 

Benvolgudes famílies,

Us convidem al CONCERT DE NADALES per part de tots els nens i nenes de l'escola que celebrarem el dijous, 22 de desembre a les 9'30h del matí a la sala d'actes. L'ordre d'actuació serà de més petits a més grans.

Us demanem que, aquest dia, els vostres fills i filles vinguin vestits amb roba blanca a la part de dalt i negra o fosca a la part de baix.

Recordem que la sortida serà a les 13:00h des de les classes. L'alumnat que es quedi al menjador sortirà a les 15:30h.

Aprofitem per felicitar-vos les festes i ens tornarem a veure el dia 9 de gener.

 

BONES FESTES

L'EQUIP DE MESTRES

 

Portes obertes piscina (Primària)

Imprimeix

 Benvolgudes famílies de Primària,

Com ja sabeu els vostres fills i filles estan realitzant durant el primer trimestre l'activitat de piscina al complex esportiu Pau Gasol. Us convidem a gaudir de l'activitat en la jornada de portes obertes que es realitzarà els pròxims dies:

Llegiu-ne més...
 

Finalista en el concurs "Ètica i Ciència"

Imprimeix

Benvolgudes famílies,

L'escola ha quedat finalista en el concurs "Ètica i Ciència" de la Fundació Víctor Grífols i Lucas pel projecte "Terra i Humans, units de les mans". El dia 22 a les 18'30h es farà el lliurament de premis a la Casa Macaya de Barcelona (Passeig de Sant Joan, 108). 

 

Parada de Sabó Gaudí a la Fira de la Puríssima

Imprimeix

 Benvolguts i benvolgudes,

Els dies 6, 7 i 8 us esperem a la Parada de Sabó Gaudí a la Fira de la Puríssima.

Tenim sabons de moltes olors i molt naturals. Visiteu-nos!!

 


Copyright © 2019 Escola Antoni Gaudí. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.