Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Dues noves representants de les famílies al consell escolar

Imprimeix

Benvolgudes famílies.

Avui dijous, 1 de desembre, s'han realitzat les eleccions de representants de famílies al consell escolar de l'escola. Els resultats han estat els següents:

  • Neus Pérez 58 Vots
  • Maria José Hidalgo: 45 vots

Com a conseqüència d'aquesta votació ambdues són seran  representants del sector famílies al Consell Escolar de l'escola Antoni Gaudí.

En breu publicarem la composició del nou Consell Escolar.

Volem agraïr a les famílies la seva participació en aquest procés, que ha estat d'un 35%.

Volem agraïr molt especialment als membres de la mesa electoral, i tambét agraïr i felicitar les qui heu presentat candidatura per tal de representar amb la vostra veu i el vostre vot a les famílies.

Moltes gràcies a tots i totes!

 

English time: Halloween

Imprimeix

In our school we like to celebrate Halloween and it is for this reason we have been preparing different activities for several weeks related to this terrifying celebration. Each group has been responsible for a Halloween topic and it has been fun! Do you want to know what have we done with the little ones? Have a look and enjoy like all of us! 

Llegiu-ne més...
 

Projecte d'escola: ELS INVENTS

Imprimeix

El Dimecres 26 d´Octubre, a l’escola es va fer la presentació del projecte. Tot l’alumnat vam anar al gimnàs molt intrigats ja que no sabíem de què anava. A l’escenari hi havia una màquina del temps i dues científiques. De la màquina del temps va sortir un altre científic d’una forma molt espectacular: la màquina s’encenia i s’apagava i feia molts sorolls!. El científic es va presentar, era un ajudant d’en Thomas Edison, però en realitat era una ajudant disfressada de noi ja que en aquella època les noies no podien ser científiques. Ens va explicar qui era Edison, un gran inventor molt famós que va néixer a Ohio (Estats Units) l´any 1874. De fet, sense ell, no tindríem bombetes elèctriques: va passar de les espelmes, a les bombetes de gas i de les bombetes de gas, a les bombetes elèctriques.

Ara, a observar, a pensar, a treballar i a inventar!!

Llegiu-ne més...
 

Inventem instruments

Imprimeix

Benvolgudes famílies,

Us convidem a entrar a visitar l'exposició d'instruments que hem inventat a cada classe amb motiu del Dia de La Música, vam convidar a l'inventor Andreu Heredero a visitar la nostra exposició d'instruments. Gràcies per venir Andreu.

Llegiu-ne més...
 

GauDiari 45

Imprimeix
 
 


Copyright © 2019 Escola Antoni Gaudí. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.