Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home
Terra i humans, units de les mans!


Vídeo Fundació Víctor Grífols i Lucas

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolgudes famílies,

Aquí tenim el vídeo del  premi de la Fundació Víctor Grífols pel projecte d'Ètica i Ciència  'Terra i humans, units de les mans'

Darrera actualització de divendres, 3 de febrer de 2017 17:17 Llegiu-ne més...
 

2a Marató de l'estalvi energètic.

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 Benvolgudes famílies,

Participem aquest mes de febrer en la 2a Marató de l'estalvi energètic per a la lluita contra la pobresa energètica, mirarem de reduir els consums en relació als registrats en les mateixes dates de l'any passat.

Darrera actualització de dimecres, 1 de febrer de 2017 20:32 Llegiu-ne més...
 

Tercer premi per "Terra i Humans, units de les mans"

Correu electrònic Imprimeix PDF

FELICITATS ESCOLA!!

Hem rebut el tercer premi del Concurs "Ètica i Ciència" que convoca la Fundació Víctor Grifols i Lucas pel projecte d'escola del curs 15-16 "Terra i Humans, units de les mans".

Ens n'hem de felicitar tots i totes perquè ha estat un projecte transversal, d'aprenentatge col·lectiu, d'accions transformadores i de participació de tota la comunitat educativa.

Gràcies a la Fundació Grifols pel Premi i pel Reconeixement. Continuarem treballant per i amb la Terra!!!

COMUNITAT EDUCATIVA DE L'ESCOLA ANTONI GAUDÍ

Darrera actualització de dimecres, 28 de desembre de 2016 11:35 Llegiu-ne més...
 

Concert en 360 graus: Els quatre elements

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolgudes famílies,

El curs passat, quan vam presentar la Cantata Els quatre elements amb l’Escola Blai Net al Pau Gasol, tècnics de l’Ajuntament van venir a enregistrar el concert en 360 graus. Per gaudir del vídeo, passeu el ratolí, o el dit per damunt la imatge, i moveu-la com vulgueu, i veureu què passa…!

El Complex Esportiu Pau Gasol es va omplir d’art: música, cançó, dansa, pintura i poesia. I els artistes, els nens i nenes de l’escola Antoni Gaudí i les seves mestres i els nois i noies de l’escola de Música i els seus mestres. Ens va acompanyar l’artista etíop Tamrat Gezahegne que dedica la seva pintura als pobles indígenes que defensen de manera autèntica i real, la Terra que ens acull.

Va ser una jornada esplèndida, amb una gran coral de l’Escola Gaudí, la banda de l’escola Gaudí/Blai Net, i l’Orquestra Comunitària de la Blai Net!

Darrera actualització de dimecres, 21 de desembre de 2016 09:21 Llegiu-ne més...
 

Euronet 50x50

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Gaudí participa al programa Euronet 50/50. Euronet 50/50 es basa en el repartiment dels estalvis energètics assolits per un centre educatiu durant un any natural a parts iguals entre el centre educatiu (50%), que ho destina a projectes educatius concrets, i l'Ajuntament (50%) que és qui acaba assumint els costos dels subministraments energètics.

 


Pàgina 1 de 2