Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home JOCS OLÍMPICS XXIV Jocs Olímpics

XXIV Jocs Olímpics

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Ens preparem per realitzar el XXIV Jocs Olímpics Gaudí, jornada esportiva on els nostres alumnes podran realitzar diverses proves esportives, posant tot el seu esforç i col·laborant per millorar la puntuació del seu equip.

El divendres 27 de març a les 9:00 hores del matí sortirem cap a l'estadi d'atletisme Constantí Miranda del nostre poble i tornarem al voltant de les 13h - 13:30 hores.

L'hora de sortida de l'escola per Educació Infantil i Primària serà a les 14h. Els alumnes que facin ús del servei de menjador els podreu recollir a les 15'30 hores. A la tarda no hi haurà classe.

Recordeu que han de venir equipats per fer esport: xandall, sabatilles esportives i la samarreta de color corresponent a cada alumne i alumna que l'AMPA ha lliurat.

Han de portar aigua, gorra i posar-se crema protectora solar.

Els alumnes han d'esmorzar a casa seva. L'AMPA, com a representant de totes les famílies de l'escola, obsequiarà amb un petit esmorzar a mig matí.

Les proves es faran al llarg de tot el matí. A partir de les 12'30h està prevista la cerimònia de clausura i el lliurament de premis.

Esperem la vostra participació encoratjant tot els nostres esportistes des de les grades.

Us demanem als familiars que acudiu als Jocs Olímpics que NO ENTREU DINS DE LA PISTA  ja que això interromp el normal desenvolupament de l'activitat. (Especialment a l'acabament)

Per altra banda, si voleu, podreu recollir els vostres nens i nenes quan acabi l'activitat al mateix complex esportiu. HAUREU DE SIGNAR EL FULL D'AUTORITZACIÓ QUE TENIU A LES AGENDES I LLIURAR-LO A LES TUTORES.

L'EQUIP DE MESTRES

 


Ver mapa más grande

 

Darrera actualització de dijous, 26 de març de 2015 11:50