Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home REVISTA: EL GAUDIARI Editorial GauDiari 44

Editorial GauDiari 44

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Arriba l’estiu i amb ell, el final de curs!! Valoració? Un curs molt intens i viscut en comunitat. Multiplicitat de vivències per als nens i nenes, mestres i famílies amb la cooperació com a principi organitzador de l’escola.

Els nens i nenes us heu sentit bombers, ADF, amics del bosc, eco-guies, ecologistes defensors del Riu Llobregat, membres del comitè energètic, productors de sabó ecològic, cuidadors de peixos, observadors d’arbres, jardiners, horticultors,... tasques totes elles amb la mirada posada en la cura del medi ambient i amb l’acció dirigida a fer un món més sostenible.


Les famílies heu compartit amb els vostres fills i filles totes aquestes vivències i heu entrat a l’escola per treballar conjuntament amb les mestres en la mateixa direcció i s’han organitzat festes i activitats extraescolars, acompanyat sortides, dinamitzat la biblioteca, els mercats i berenars solidaris, el menjador, i hem fet dissabte per transformar el pati, sempre al costat de l’escola.


Ara cal que totes aquestes vivències hagin deixat petjada i ens hagin portat a tots i totes a canviar actituds i hàbits per fer un món més sostenible però també per crear dinàmiques de comunicació i diàleg, de reflexió i creació que des de l’escola ens portin a fer un present i un futur on totes les veus tinguin el seu lloc.


I ara ve l’estiu i les mestres us fem arribar propostes per fer durant aquest temps: "llegiu, gaudiu i creixiu" (com diria l’Emili Teixidor). I no deixeu de fer castells de sorra i castells a l’aire, que l’estiu és un bon moment per somiar!!

I no ho oblideu: “Terra i humans, units de les mans!!”


MOLT BON ESTIU A TOTHOM!!

Darrera actualització de dissabte, 6 d'agost de 2016 13:48