Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Horaris HORARI ESCOLAR CURS 2016-2017

HORARI ESCOLAR CURS 2016-2017

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

HORARI ESCOLAR CURS 2016-2017
 
 Matí : 9h- 12’30h  Tarda: 15h -16’30h                                Menjador:12’30h-15h
 
EDUCACIÓ INFANTIL
 
Entrada a l’escola  Les portes de la Plaça Gaudí  s’obriran deu minuts abans de les nou i cinc minuts abans de les tres i les famílies hi podreu esperar. A les 9h i a les 15h menys dos minuts s’obrirà la porta de l’escola i les famílies entrareu a acompanyar els vostres fills i filles fins la porta de l’aula corresponent.
La recollida dels alumnes tant al matí com a la tarda per part de les famílies es farà directament a la porta de cada aula.
 
PRIMÀRIA
 
Entrada a  l’escola.
Les portes de la Plaça Gaudí s’obriran 10 minuts abans de les 9h,i cinc minuts abans de les 15h, i les famílies podreu accedir-hi com a espai d’ espera. A les 9h i a les 15h menys dos minuts s’obrirà  la porta de l’escola per fer l’entrada dels alumnes, que aniran pujant a la seva aula de manera fluida i tranquil·la sense fer files. Les mestres esperarem els nens i nenes als diferents espais de l’escola. Les famílies ja no heu d’entrar, si us plau.
Sortida de l’escola A les 12’30 i a les 16’30 els mestres ,des de primer fins a tercer, acompanyaran els seus alumnes fins al pati, les famílies esperaran a la Plaça Gaudí per recollir-los. Els alumnes grans surten sols, també per la Plaça Gaudí.
 
Famílies, us demanem que ens ajudeu a que funcioni aquesta organització, parleu amb els mestres a través de l’agenda o a la sortida. Al matí les mestres han de poder rebre el grup d’alumnes i pujar a les aules per iniciar l’activitat.
Per fer qualsevol gestió s’haurà d’anar a l’escola per l’entrada principal . L’ Emi obrirà la porta principal a les 9h. per a les gestions de menjador.