Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Notícies Comissió menjador

Comissió menjador

Correu electrònic Imprimeix PDF
Benvolgudes famílies, 
Ja hem començat el curs i ho fem amb un NOU GRAN PROJECTE que ens té molt il·lusionats. Hem posat en marxa la cuina in situ de l'escola!!!
La comissió menjador mitjançant aquesta nota us vol recordar que aquest any, tal com vam decidir el curs passat, disposarem de cuina pròpia gestionada per Fundesplai. Cada dia els nostres nens i nenes faran un dinar amb productes sans, equilibrats i de qualitat que s'elaboraran al moment.
Tot l'equip humà del menjador anterior continuarà amb nosaltres: l'Emi Mena (responsable), l'Ana M. Muñoz, la Bella Luis, la M. de los Ángeles Márquez, la Natàlia Murillo, la Nandi Mejías, l'Adela Gala, la Natasha Chub... però tenim noves incorporacions, l'Esther López, la nostra nova cuinera a qui volem donar la benvinguda al Gaudí.
A més a més, tal com es va acordar amb la nova empresa que gestiona el menjador, la ràtio de monitors per alumne ha millorat i en conseqüència disposem d'un nou monitor per poder vetllar, acompanyar i treballar amb els nostres fills i filles.

El proper 18 d'octubre, a les 16:45h., es farà la reunió informativa del servei menjador on es parlarà de tots aquests canvis i on podreu expressar tots els vostres dubtes i/o valoracions. Així mateix, si teniu qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a l'Emi Mena en horari de 9h. a 9:30h. qualsevol dia al despatx de l'AMPA. 

COMISSIÓ MENJADOR