Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home JOCS OLÍMPICS XXVI JOCS OLÍMPICS

XXVI JOCS OLÍMPICS

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolgudes famílies,

Un any més ens preparem per realitzar els Jocs Olímpics Gaudí, jornada esportiva on els nostres alumnes podran realitzar diverses proves esportives, posant tot el seu esforç i col·laborant per millorar la puntuació del seu equip.

El divendres 7 d'abril a les 9:00 hores del matí sortirem cap a l'estadi d'atletisme Constantí Miranda del nostre poble i tornarem al voltant de les 13:30 hores.
 
Aquell dia farem jornada intensiva: l'hora de sortida de l'escola per Educació Infantil i Primària serà a les 14h. Els alumnes que facin ús del servei de menjador els podreu recollir a les 15'30 hores. A la tarda no hi haurà classe.
 
Recordeu que han de venir equipats per fer esport: xandall, sabatilles esportives i la samarreta de color corresponent a cada alumne i alumna.
 
Han de portar aigua, gorra i posar-se crema protectora solar.
 
Els alumnes han d'esmorzar a casa seva. L'AMPA, obsequiarà amb un petit esmorzar a mig matí, però qui vulgui por portar l'esmorzar de casa a més a més.
 
Les proves es faran al llarg de tot el matí. A partir de les 12'30h està prevista la cerimònia de clausura i el lliurament de premis.
 
Aquesta activitat està oberta a tots els familiars que vulguin assistir com espetadors/es.
 
Us demanem als familiars que acudiu als Jocs Olímpics que NO ENTREU DINS DE LA PISTA  ja que això interromp el normal desenvolupament de l'activitat.
 
Esperem la vostra participació encoratjant tots els/les nostres esportistes des de les grades.
 
Per altra banda, si voleu, podreu recollir els vostres nens i nenes quan acabi l'activitat al mateix complex esportiu.. Si és el cas, HAUREU DE SIGNAR EL FULL D'AUTORITZACIÓ QUE US LLIURAREM A LES AGENDES I LLIURAR-LO A LES TUTORES.
 
L'EQUIP DE MESTRES
Darrera actualització de dimarts, 4 d'abril de 2017 19:20