Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Educació Infantil
Educació Infantil

P4. EL COLOR TARONJA

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Presentació classe de P4. Curs 14-15

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Hola a tothom!
Som la classe de P4;  hem donat la benvinguda a duess noves companyes: l’Erica I la Thaynara, i també a la Belén la nostra nova senyoreta que estarà amb nosaltres juntament amb l’Eva.
Aquest curs ens acompanya el mico Quico, serà la nostra mascota  de classe, ha vingut de la selva per quedar-se amb  nosaltres. Estem tan contents que ja  li  hem fet una casa.
El nostre viatge… serà en globus, i serà meravellós.

 

 Ens voleu acompanyar?
Darrera actualització de dimecres, 8 d'octubre de 2014 14:22
 

Presentació classe de P5 B. Curs 14-15

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

HOLA A TOTS I A TOTES!! SOM ELS DE P5 – B!!  
 

 

JA ESTEM UN ALTRE COP A L’ESCOLA! AQUEST ANY, FEM P5, EL DARRER CURS DE L’EDUCACIÓ INFANTIL!! “UAAAAUUU” QUÈ GRANS ENS HEM FET!!!  SOM TAN GRANS QUE CADA DIA PUGEM LES ESCALES CAP AL PRIMER PIS PER ANAR A LA NOSTRA CLASSE. TENIM DOS COMPANYS NOUS: EL GERARD I LA PAULA QUE DES DEL PRIMER DIA SÓN ELS NOSTRES AMICS! TAMBÉ TENIM UNA AMIGUETA MÉS, LA NAEVIA, UNA NENA DE L’ÈPOCA ROMANA QUE VA APARÈIXER MISTERIOSAMENT A LA NOSTRA CLASSE. AQUEST FET TAN MÀGIC VA FER-NOS PENSAR EN EL NOM DE LA CLASSE I PERQUÈ ELLA ES TROBI A GUST VAM DECIDIR DIR-NOS LA CLASSE DEL ROMANS. US DESITGEM UN BON CURS ESCOLAR PLE DE VIATGES MÀGICS PEL MÓN DE LES EXPERIÈNCIES I ELS APRENENTATGES. 
 

Presentació classe de P3. Curs 14-15

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

HOLA FAMÍLIES, NOMÉS FA UNS DIES QUE ELS NENS I LES NENES DE P3 VAN COMENÇAR L’ESCOLA : L’ESCOLA DELS GRANS, I PER A MOLTS I MOLTES : L’ESCOLA DELS GERMANS I DE LES GERMANES.

ARA ESTEM EN UN MOMENT D’ADAPTACIÓ, S’ESTAN  ADAPTANT ALS COMPANYS I COMPANYES, A LES MESTRES, A L’AULA, ALS PATIS,… TOT AIXÒ ÉS MOLT DIFÍCIL PER A ELLS I ELLES, PERÒ ENCARA I AIXÍ ESTAN FENT UN ESFORÇ MOLT GRAN  PERQUÈ MICA EN MICA DEIXIN ENRERE ELS PLORS I COMENCIN UNA NOVA I MOLT BONICA ETAPA A L’ESCOLA.
 
 
“Quan només somia un de sol, és un somni, una fantasia.
Quan molts somiem junts el somni esdevé realitat.”
Helder Cámara
 
 
 

P5, al Parc Güell

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


Pàgina 15 de 21