Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Educació Infantil
Educació Infantil

P3. PRESENTACIÓ CURS

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

HOLA FAMÍLIES!

 SOM LA CLASSE DE P3, ELS MÉS PETITS DE L'ESCOLA, PERÒ NO PENSEU QUE PER AQUEST MOTIU NO SOM GRANS. SOM TRAPELLES I MOOOLT  EIXERITS. ENS ENCANTA JUGAR, CANTAR, ESCOLTAR CONTES  I OBSERVAR AMB CURIOSITAT TOT EL QUE ENS ENVOLTA.

Darrera actualització de dijous, 25 d'octubre de 2018 09:55
 

P5. PRESENTACIÓ CURS

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

SOM LA COLLA DE P5, ELS MÉS GRANS DELS PETITS. 
SOM UN GRUP DE NENS I NENES AMB MOLTA ENERGIA I AMB MOLTES GANES D'INVESTIGAR I DESCOBRIR COSES DEL NOSTRE ENTORN. ENS ENCANTA XERRAR, SEMPRE ÉS BON MOMENT PER EXPLICAR-NOS ALGUNA TROBALLA O COSSA QUE HA PASSAT. 
AQUEST CURS, TENIM MESTRA NOVA, LA JUDIT, I UNA MASCOTA, LA TORTU. ENDEVINEU QUIN ANIMAL ÉS? SIIIIII! UNA TORTUGA!  TAMBÉ HEM CONEGUT A L'ANEGUET BENET, QUE ÉS PERIODISTA, I VINDRÀ A PASSAR EL CAP DE SETMANA AMB NOSALTRES. 

TOTS JUNTS, PASSAREM UN BON CURS PLE DE SORPRESES, DESCOBERTES I APRENENTATGES. 

 

 

P4. PRESENTACIÓ CURS

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

Benvolgudes famílies de P4,

De nou, us volem donar la benvinguda a l’escola!

Ens desitgem un bon curs escolar 2018, tot ben ple d’aprenentatges, alegries, sorpreses i emocions!

 

GLÒRIA

Darrera actualització de dimarts, 2 d'octubre de 2018 10:13
 

P3. Els nostres primers dies

Correu electrònic Imprimeix PDF
 
ELS MÉS PETITS DE L'ESCOLA NO SÓN TAN PETITS COM SEMBLEN... JA FA DIES QUE S'HAN FAMILIARITZAT I VIUEN AMB ENERGIA EL DIA A DIA! AQUÍ PODEU VEURE ELS SEUS PRIMERS DIES AL GAUDÍ! 
 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

PRESENTACIÓ P3 (Curs 17-18)

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

SOM LA COLLA DE P3 I AQUEST ANY SOM ELS NOUS I ELS PETITS DE L'ESCOLA... PERÒ EP! NOMÉS SOM PETITS I PETITES DE MIDA PERQUÈ PER DINS JA SOM MOLT GRANS! SOM PETITES GRANS PERSONETES, SEGUR QUE HI ESTEU D'ACORD, OI?

SOM UN GRUP MOLT JUGANER I DIVERTIT, ENS ENCANTA EL PATI I DESCOBRIR COSES NOVES, TAMBÉ ENS AGRADEN MOLT LES SORPRESES I BALLAR... I ÉS QUE ENS PASSARÍEM EL DIA BALLANT!  TENIM MOLTA ENERGIA I GANES D'APRENDRE AMB LES PROPOSTES I ELS ESPAIS QUE TROBEM A L'AULA.

LA JUDIT ÉS LA NOSTRA MESTRA, AMB ELLA HEM CONEGUT L'ESCOLA I DESCOBERT QUE TÉ UN BEBÈ A LA PANXA!!! PER AIXÒ, ARA HEM CONEGUT A LA FABI, I DE LA SEVA MÀ DESCOBRIREM MOLTES COSES I VIUREM NOVES AVENTURES. LA LOURDES TAMBÉ ENS AJUDA I ESTIMA MOLTÍSSIM...SABEU QUÈ? ELLA ESTÀ APRENENT A FER DE MESTRA I NOSALTRES TAMBÉ APRENEM D'ELLA! SI ENS VOLEU CONÈIXER, VENIU A CLASSE, PASSAREM UNA MOLT BONA ESTONA! 

 


Pàgina 2 de 21