Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Inicial
Cicle Inicial

CICLE INICIAL. CARXOFADA

Correu electrònic Imprimeix PDF

LA COLLA DE 1r I DE 2N VAM FER UNA FESTA BEN GROSSA PER ACABAR ELS NOSTRES PROJECTES SOBRE PLANTES! LA FESTA DE LA CARXOFADA! A L’ESCOLA TENIM UNS PETITS GRANS XEFS! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2n: CAP NEN SENSE CONTE

Correu electrònic Imprimeix PDF
Els alumnes de 2n de la nostra escola, el passat dijous dia 20 d'abril, a prop de la festa de Sant Jordi, vam anar a l'escola dels nostres veïns (Els Salesians), per tal de rebre la visita d'un escriptor. Es tracta de l'escriptor Antoni Argent. Tant els alumnes de l'altra escola com nosaltres, havíem fet un treball previ del conte "La girafa Popota i l'arbre savi", un conte que recomanem per tractar el tema del ESFORÇ. Aquest dia vam poder fer-li moltes preguntes al Toni i vam aprendre més coses sobre ell, el seu llibre i  la seva feina d'escriptor. Ho vam passar molt bé i ens va donar de regal el seu conte de la girafa i un altre que es diu "La llegenda del drac Dagui".
 
Ens va explicar el Toni que aquests contes s'emmarquen dins d'un projecte que es diu CAP NEN SENSE CONTE. Per això, aquests dies que celebrem Sant Jordi, s'enviaran molts exemplars als infants que estiguin als hospitals i no puguin sortir a veure les paradetes de llibres de Sant Jordi.

BRAVO per l'Antoni Argent (escriptor) i la Núria Ramón (il·lustradora)

 

 

1r. Projecte carrer

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Un altre poti-poti de 1r! Amb el carrer, com a eix vertebrador, hem après a reciclar, a identificar i posar noms als elements del carrer, a conèixer adreces i també…numeració, operacions, escriptura i lectura i sobretot:molt treball cooperatiu! Junts, fem un bon equip! Aquí teniu una petita mostra!

 

 

 

1r. Experts i expertes

Correu electrònic Imprimeix PDF

Quan arribem a 1r ens convertim en experts i expertes i expliquem als nostres companys i companyes tot allò que sabem sobre un tema que ens agrada! A casa, ho preparem amb la família i practiquem tot allò que direm! Quan arriba el dia de l’exposició a l’aula, plegats, passem una molt bona estona!

 

A continuació, en teniu un tastet! Aviat...més!!

                  

 

 

 

 

 

 

 


Pàgina 4 de 20