Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Inicial
Cicle Inicial

Colònies Cicle Inicial

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ens ho vam passar d'allò més bé de colònies a Torrelles!

Darrera actualització de dijous, 15 de setembre de 2011 16:02
 

Gaudiu de la Orla de 1r, Curs 2010-2011

Correu electrònic Imprimeix PDF

Darrera actualització de dijous, 11 de novembre de 2010 12:19
 

Presentació 1r. Curs 2010-2011

Correu electrònic Imprimeix PDF

Hola a tothom!

Som la classe de Primer i per votació democràtica hem decidit dir-nos la classe dels Peixos. Aquest curs viurem tots junts una nova aventura en la nostra vida, i es que aquest any hem començat la primària.

A la nostra classe som 25 nens i nenes. Vam començar sent 23 perquè van marxar alguns companys i companyes, però en aquest curs han vingut dos nous companys, l’Oriol i en Mohammad i  ja ens hem fet tots molt amics.

Som una classe bastant xerraire i fem molt de xivarri, però dia a dia, ens estem fent més grans, perquè ens han començat a caure les dents petites i cada vegada que se’ns cau una, la nostra nova tutora, la Sandra, ens diu que som una dent més gran, ja que la que ens sortirà serà una dent de nens i nenes grans.

En aquesta nova aventura estudiarem diferents matèries com: mates, català, castellà, anglès, música... i farem diferents tallers, un de llengua i un de mates per aprendre tots junts moltes coses, i,  també haurem de fer molts deures, ens espera molta feina, però la farem amb molt d’entusiasme, alegria  i moltes ganes.

Darrera actualització de dimarts, 16 de novembre de 2010 20:57
 

Presentació 2n. Curs 2010-2011

Correu electrònic Imprimeix PDF

Hola!!

Som la classe de segon, aquest curs hem decidit dir-nos els ocells!! Ja hem posat fil a l’agulla i estem aprenent moltes coses sobre ells!!

Nosaltres som 22, érem 21 però la setmana passada va arribar la Claudia, estem encantats de tenir-la amb nosaltres!! Amb les nostres tutores, la Mònica i l’Aldara som 24... 24 ocells preparats per sortir volant!! Aquest curs ens hem proposat aprendre moltes coses i passar-ho mooooolt bé! 

Darrera actualització de dimarts, 16 de novembre de 2010 20:57
 


Pàgina 35 de 35