Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Inicial
Cicle Inicial

PRIMER. Projecte: "El nostre cos"

Correu electrònic Imprimeix PDF


 

ELS NENS I LES NENES DE LA CLASSE DE LA BICICLETA ESTEM “SÚPERMEGAHIPERREQUETE” CONTENTS I CONTENTES AMB ELS PROJECTES QUE FEM!  JA FA DIES QUE VAM ACABAR EL NOSTRE PRIMER PROJECTE: EL NOSTRE COS, I ARA EN TENIU UN TASTET! HEM APRÈS MOLT, I EL MÉS IMPORTANT DE TOT: LA CURIOSITAT I LA MOTIVACIÓ NO PARA DE CRÉIXER! 

 

 

 

 

PRESENTACIÓ 2n A

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Som la classe de 2n A, una classe molt “canyera”.  Aquest curs tenim tutora nova i no deixem d’impressionar-la amb tot allò que sabem. Durant aquest curs aprendrem molt de mates, de llengua catalana, de llengua castellana, d’anglès, de medi... però el més important serà tot allò que aprendrem de la vida i descobrir les mil maneres de viure-la.

 

 

Presentació classe de 2nB

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Som la classe de 2nB; una classe divertida, intel·ligent, graciosa, xula..., a la què ens agrada molt jugar, aprendre, construir coses, llegir i escriure.  Aquest curs tenim un company nou a la nostra classe que de seguida s'ha sentit com a part del grup. A 2n volem passar-ho molt bé i treballar per poder anar després a 3r. Segur que ho aconseguirem.

Darrera actualització de diumenge, 2 d'octubre de 2016 17:55
 

PRIMER. Teatre tercer trimestre

Correu electrònic Imprimeix PDF

I aquí teniu el teatre del tercer trimestre dels nens i nenes de 1r.

Si us ha agradat... piqueu de mans!

 

 

 


Pàgina 5 de 20