Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Inicial
Cicle Inicial

1rA: Experts i expertes en...

Correu electrònic Imprimeix PDF

La colla dels ADF de 1rA estem aprenent moltes coses, gràcies als experts de la classe! Ens encanta aquesta activitat! Ens ho passem molt bé i fem moltes preguntes als companys i companyes! Ja n'hem fet molts, voleu donar-hi un cop d’ull? Segur que us agradarà! 

Darrera actualització de dimecres, 25 de novembre de 2015 10:58
 

1r: Ens sentim com a casa

Correu electrònic Imprimeix PDF

La colla dels Bombers i dels ADF hem fet un quadre per expressar que a l'escola ens sentim com a casa. Hem reutilitzat una fusta vella que voltava per l'escola tot fent una composició amb les pedres que les nostres famílies van escriure a la reunió d'inici de curs. A cada pedra hi ha escrita una paraula que cada mare i cada pare comparteix amb el seu fill/a.    
Ara la fusta vella és bella! Reciclem i reutilitzem!

 

PRESENTACIÓ CLASSE 1r B

Correu electrònic Imprimeix PDF

Hola famílies del Gaudí! 

Som la classe dels bombers (1rB) i aquest curs el nostre repte és la prevenció d'incendis forestals. Tota l'escola estimem molt el planeta on vivim i volem aprendre a cuidar-lo i respectar-lo més. Nosaltres, en concret, llegirem informacions, mirarem fotos i escoltarem gent entesa en el bosc, en com cuidar-lo i evitar els incendis. A mesura que aprenguem coses noves sobre el tema us anirem informant per tal que tots i totes tinguem cura dels nostres arbres.
Aquest curs la colla de 1rB hem acollit a 3 alumnes noves: Majdoulin, Jana i Malehaa. Ja les estimem i les fem sentir part del nostre grup. També hem acollit a la nostra nova mestra: l'Alexandra. Diu que cadascú ha de fer el seu camí en l'aprenentatge i que ella ens farà costat a tots i cadascú de nosaltres allà on ens trobem del camí. A caminar doncs!!
 
Darrera actualització de dilluns, 16 de novembre de 2015 09:21
 

1rB: Experts i expertes en...

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


Pàgina 10 de 20