Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Mitjà
Cicle Mitjà

Presentació classe 3r A

Correu electrònic Imprimeix PDF

Som la classe de 3r A i ens diem “RECICLEM EL MÓN” perquè és el que intentarem fer aquest curs, reciclarem tot el que puguem per no malgastar els recursos.

Som bones persones, ens agrada tenir amics i en tenim molts!!!. Aquest any en tenim de nous: la Lawren, l’Alison i l’Izan .

D’aquest curs esperem que sigui divertit, treure bones notes, aprendre molt i passar a 4t.

I perquè sigui així intentarem treballar i estudiar molt, jugar amb tothom, estar sempre contents i ser agraïts.

 

Presentació classe 3r B

Correu electrònic Imprimeix PDF

SOM ELS ESPIES DEL MEDI AMBIENT!
 
Hola a tothom! Nosaltres som la classe de 3rB.
Som una classe divertida, una mica xerraire perquè tenim moltes coses a dir, amb moltes ganes d’aprendre coses noves i volem que la natura estigui contenta.
Aquest curs ens ho volem passar genial i ajudar als elements a estar millor. Per això som uns superherois que els ajudarem amb tota la il·lusió.
Volem que els parcs estiguin nets, que la muntanya de Sant Ramon no es cremi i i hi poguem anar a passejar, conèixer tots els animals i plantes del riu i ajudar a la seva conservació. I l’aigua! Que estigui neta i no malgastar-la.

 

També volem aprendre a estudiar, aprendre de la natura, moltes coses de matemàtiques i viure en pau. Ajudar-nos els uns els altres perquè estiguem contents i tranquils a la classe i així poder aprendre millor.
Darrera actualització de dimarts, 17 de novembre de 2015 13:53
 

PRESENTACIÓ CLASSE 4t

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolgudes famílies,

Som la classe de quart i hem decidit  dir-nos “futur millor”. Som 25 persones, comptant amb la Mònica que és la nostra tutora. A més a més hi ha la Punk, la nostra tortuga. Tenim un company nou, en Keneth, sembla divertit però trobem a faltar a la Lawren i a l’Elena.
Continuem sent gent molt xerrameca, divertida , carinyosa, juganera i feliç, però també som despistats, lents i trapelles, intentarem millorar-ho. Aquest curs tenim un projecte fantàstic que ens engresca molt, hem d’intentar fer del món un lloc millor. També muntarem una banda d’instruments de vent, amb l’ajuda del Pere, el Càndid, l’Ana i l’Alexandra.
Esperem que aquest curs ens ajudi a millorar en tot i que aprenguem molt.
Molt bon curs a tothom!!
 

CM: MACBA

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


Pàgina 5 de 7