Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Mitjà
Cicle Mitjà

PRESENTACIÓ CLASSE 4t

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolgudes famílies,

Som la classe de quart i hem decidit  dir-nos “futur millor”. Som 25 persones, comptant amb la Mònica que és la nostra tutora. A més a més hi ha la Punk, la nostra tortuga. Tenim un company nou, en Keneth, sembla divertit però trobem a faltar a la Lawren i a l’Elena.
Continuem sent gent molt xerrameca, divertida , carinyosa, juganera i feliç, però també som despistats, lents i trapelles, intentarem millorar-ho. Aquest curs tenim un projecte fantàstic que ens engresca molt, hem d’intentar fer del món un lloc millor. També muntarem una banda d’instruments de vent, amb l’ajuda del Pere, el Càndid, l’Ana i l’Alexandra.
Esperem que aquest curs ens ajudi a millorar en tot i que aprenguem molt.
Molt bon curs a tothom!!
 

CM: MACBA

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

3r: El que hem aprés a les colònies

Correu electrònic Imprimeix PDF
 
 

Presentació classe de 3r. Curs 14-15

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Hola,

Som els nens i nenes de 3r, aquest any tenim tres companys més: el Maikel, el David i l’Adrián. En total 26 persones comptant amb la Mònica, que és la nostra tutora. Som gent treballadora i xerrameca, divertida i guapa. No ens agraden els deures ni els conflictes. Ens agrada jugar, dibuixar i compartir. Hem treballat tant que ja som a cicle mitjà i estem molt il·lusionats perquè aquest curs farem experiments i serem PADRINS!!!!!
 
Adéu, molt bon curs!!
Darrera actualització de dimarts, 30 de setembre de 2014 12:29
 


Pàgina 6 de 8