Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Mitjà
Cicle Mitjà

Teatre 3r i 4t: En Joan i la Joana sense por

Correu electrònic Imprimeix PDF

Hola famílies, companys, companyes, nens i nenes.

Aquí teniu el vídeo de la darrera obra de teatre de la classe de 3r i de 4t.

En Joan i la Joana sense por.

Els nens i les nenes s'ho han treballat força i el resultat és una bona obra on es van barrejar les pors dels actors i les actrius amb els pors de la història. Cal destacar el fòrum que vam poder gaudir després de l'obra, on els companys i companyes que veien l'obra van poder fer moltes i bones preguntes, com per exemple:

  • Per què en Joan i la Joana volien tenir por?
  • Per què en Joan i la Joana es fan amics de la bruixa?
I d'altres preguntes més directes cap a els actors i les actrius:
  • Us ha costat fer-ho?
  • Heu fet vosaltres el vestuari?
  • Us ha costat treballar en equip?

Aquí teniu el vídeo que vam enregistrar, desitjant que us agradi.

Darrera actualització de dimecres, 16 de maig de 2012 10:41
 

Info 3r: Taurons a l'Ajuntament

Correu electrònic Imprimeix PDF

Hola, som la classe dels taurons, de tercer, i hem visitat l’ajuntament de Sant Boi de Llobregat, el nostre poble. Va ser el dia 18 d’abril.
 
La nostra monitora es deia MªJesús i ens va ensenyar la sala de plens. Allà es reuneixen els 24 regidors i l’alcalde per decidir quines cosses es poden millorar del poble. Es reuneixen una vegada al mes és, per tant, el lloc més important de tot Sant Boi. Nosaltres vam poder seure a les seves cadires, la Gabriela va ser l’alcaldessa i el Jordi el secretari. Vam aprendre com és la senyera de Sant Boi i la vam pintar. També vam veure les senyeres d’Europa, de Catalunya i d’Espanya.
 
Ens van explicar que per ser regidor has de tenir 18 anys i tenir les idees clares de com vols que sigui el poble. Llavors, les expliques a les eleccions i la gent et vota. Si treus molts vots pots ser regidor.
 
Nosaltres vam donar les nostres idees per millorar el poble, algunes són: posar més activitats per nens i nenes grans als parcs, que torni la sisena hora, posar un matalàs a “l’olla” del parc, que s’acabi la crisi, posar més pisos de protecció i més barats i arreglar els carreres que calgui.
 
Ens va visitar en Lluís Pérez, regidor d’educació, i li vam fer moltes preguntes. No vam tenir temps de preguntar-li per la nostra escola nova, ho farem per mail. Al final ens vam fer una foto amb ell.
 
Alguns nens i nenes de la nostra classe volen ser regidors, estem segurs que ho faran genial. Mentre esperem que facin els 18 perfeccionant les seves propostes!!

 

Colònies 3r, 4rt i 5è

Correu electrònic Imprimeix PDF

LES COLÒNIES A VILANOVA DE SAU
 
Els passats dies 7,8 i 9 de març els nens i les nenes de 3r., 4rt. i 5è. van marxar de colònies a Vilanova de Sau a la comarca d’Osona. Van passar tres dies plens d’activitats divertides, com la Ginkana dels Bandolers, que va ser una de les millors, segons les enquestes, amb proves difícils o el Taller de la riera on van poder agafar i observar diferents insectes i animalons de la riera. Van ser tres dies molt intensos amb poques ganes d’anar a dormir aviat per poder estar més estones jugant amb els companys. Ens ho vam passar moooolt bé!
 
Estem segurs de que voleu fotos i… en això estem… Mentrestant ho acabem aquí teniu un tastet!!

 

Info Cicle Mitjà: Pel·lícules (Actualitzat)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els nens i nenes de cicle mitjà vam anar al Caixafòrum a fer el taller de Relats fotogràfics, I ENS HO VAM PASSAR LA MAR DE BÉ.

Allà vam aprendre que mitjançant fotografies podem explicar històries, reals o imaginàries, i vam crear nosaltres les nostres pròpies històries, uns fent DOCUMENTALS i altres FICCIÓ.
 
Per aconseguir les produccions finals vam seguir tot un procés creatiu... no us penseu que això és bufar i fer ampolles!!
 
FICCIÓ
·      Fer el guió o desenvolupament, elaborar un guió gràfic o storyboard i escollir plànols.
·      Repartir tasques i muntar els elements de l’acció.
·      Actuar i fer les fotografies.
 
DOCUMENTAL
 
Hem fet dos documentals
Visita al Caixafòrum:
·      Fer recorregut per saber quins eren els llocs més significatius i pensar quines fotos eren les més adequades.
Persones al Caixafòrum:
·      Cercar persones significatives, demanar permís per fotografiar-les i cercar l’objecte que l’identificava.
 
El dos grups hem:
·      Escollit l’enquadrament adequat per fer les fotos i fer-les.
 

Tothom va passar les fotografies a l’ordinador, les va escollir i imprès. En arribar a la classe vam escollir títol per la nostra obra i vam començar un altre procés creatiu.
 
Aquesta vegada ens vam posar a la pell d’un muntador de cinema per passar a audiovisual les nostres històries.
 
Fent servir el programa “movie maker” vam posar títol, crèdits, cortinetes i música a les nostres obres i... aquí teniu el resultat.
 
Ep!! El programa “movie maker” el tenen tots els ordinadors al Windows així que aprofiteu famílies, ara podem fer muntatges amb les fotos de les vacances!!!!

Darrera actualització de dilluns, 30 d'abril de 2012 21:48
 


Pàgina 10 de 12