Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Mitjà
Cicle Mitjà

Visita a la Fàbrica Tèxtil de Terrassa

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dimecres 28 d'abril els nens i les nenes de 4t i 5è vam anar a la fàbrica tèxtil Aymerich, Amat i Jover. Ens van explicar la seva història , com funcionava antigament i com era de dur treballar fa cent anys en una fàbrica. A més a més, mentre ens explicaven vam fer una petita representació com si nosaltres fóssim uns treballadors més de l'època. Va ser una visita molt interesant i enriquidora.

Darrera actualització de dimarts, 11 de maig de 2010 14:30
 

La classe de 3r visita l'Ajuntament

Correu electrònic Imprimeix PDF

altLes noies i nens de 3r hem visitat l'Ajuntament. Hem conegut l'alcalde, hem vist als regidors i hem pintat la bandera de Sant Boi. Ens hem assegut on fan les propostes i hem fet propostes, sobre què volem que facin perquè el món sigui millor. Alguns volíem que posessin piscines a totes les escoles  però l'alcalde ens ha dit que millor ens banyem a les piscines que ja hi ha per  San Boi. Ena vam fer una foto amb l'alcalde i hem sortit al Viure Sant Boi.

 

Darrera actualització de dilluns, 14 de juny de 2010 14:42
 

Sortida a Caixaforum

Correu electrònic Imprimeix PDF

 El Cicle Inicial i Mitjà vam anar al CaixaForum a fer un taller de poesia a càrrec del poeta Miquel Desclot. Ens va explicar a través de la seva obra què és la poesia i ens va ajudar a entendre que amb la poesia ens emocionem i es va explicar la importància de trobar el gust per la lectura.

alt

 

COLÒNIES 2010 3er, 4rt i 5è

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Aquest curs hem anat de colònies a Castella de n'Hug, a la comarca del Berguedà. Vam anar tercer, quart i cinquè. Quan vam arribar habia nevat i estava tot blanc. Per la tarda les mestes ens van deixar fer una guerra de boles de neu. Tambè vam fer moltes activitats al poble i vam veure el naixement del riu llobregat, era molt bonic!. Ah! Tambè vam preparar unes galetes delicioses! Ens ho vam passar molt bè!alt

 


Pàgina 14 de 14