Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Superior
Cicle Superior

5è: Primer trimestre

Correu electrònic Imprimeix PDF

Darrera actualització de dimarts, 13 de desembre de 2016 09:56
 

Parada de Sabó Gaudí a la Fira de la Puríssima

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolguts i benvolgudes,

Els dies 6, 7 i 8 us esperem a la Parada de Sabó Gaudí a la Fira de la Puríssima.

Tenim sabons de moltes olors i molt naturals. Visiteu-nos!!

 

Classe de 5è

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

Hola! som els nens i nenes de la classe de 5è. Ja estem a Cicle Superior i ens espera un curs ple d'aventures. Continuem tocant instruments dos cops per setmana i ens ho passem molt bé Tenim un company nou que es diu Marc i ja s'ha fet amic de gairebé de tota la classe. La nostra mestra és l'Emília i volem que aquest curs sigui fantàstic. Entre tots i totes ho podrem aconseguir! P1070274

 

PRESENTACIÓ SISÈ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Som la classe de sisè

Som un equip agradable, treballadors, bromistes, divertits, simpàtics, esportistes, xerraires, atents, amables i sempre ens ajudem els uns als altres.

Ens agrada estar junts sempre, llegir i fer de padrins als nens i nenes petits, resoldre enigmes, fer experiments, anar a les sortides, jugar a jocs de taula i al pati ( la majoria som futbolers) i sobretot passar-ho bé.

Aquest curs, com és l'últim, farem sabó per vendre'ls a la Fira de la Puríssima (esperem que vingueu tots), anirem de colònies a la neu per aprendre a esquiar i també farem tallers nous a l'escola.

Volem que aquest curs sigui inoblidable, fantàstic i divertit. Que tots aprenguem molt i estem preparats per anar a l'institut.

Esperem que no hi hagi problemes entre nosaltres ni amb cap alumne de l'escola. A la fi som els grans de l'escola i hem de donar exemple.

"SOM UNS CRACS"

 


Pàgina 6 de 15