Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Superior
Cicle Superior

5è: Sortida canvi climàtic

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolgudes famílies,

El dia 10 de novembre la classe de Junts per la Terra vam anar a Torre la Vila, masia de Sant Boi on es fan activitats mediambientals ,acompanyats per l’Àngels, la nostra tutora i per l' Espe. L’objectiu era fer una activitat sobre el canvi climàtic i la reducció del consum de la llum.

 

 
Darrera actualització de divendres, 11 de desembre de 2015 17:52
 

6è: Puríssima 2015

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolgudes famílies,

El nostre SABÓ és tot un èxit, us hi esperem a tots i totes!

Darrera actualització de dimecres, 9 de desembre de 2015 10:00 Llegiu-ne més...
 

Presentació classe 6è

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Som la classe de sisè i ens diem: "Els superherois i les superheroïnes de l’energia”. A la classe som 26 alumnes, 27 comptant amb l’ Emilia, la nostra tutora tant agradable que ens ajuda a estudiar i preparar-nos per a què tinguem una bona ESO.

La nostra classe és una mica xerraire i som una mica trapelles però tenim un potencial molt alt encara que a vegades parlem molt. Per aquest motiu, ens hem plantejat reptes per millorar, tenen a veure amb les normes de classe.
Aquest any ens toca ser padrins de P5 i estem molt contents i contentes amb els nostres fillols i filloles.
A nivell de projecte d’escola que té relació amb la natura i el respecte cap a la Terra, estem treballant l’energia i quines accions podem fer per estalviar i no contaminar tant. Per això som “Els superherois i superheroïnes de l’energia”
També us volem explicar que un dia a la setmana venen dos professors de la Universitat, en Miquel Essomba i en Norbert, amb ells estem elaborant textos relacionats amb el medi ambient i amb el projecte de l’escola.
Aquest curs és és l’últim any que estem a l’escola, marxarem contents perquè ens estem fent grans però també amb una mica de tristesa perquè ens separarem del grup classe.
Bon curs a tothom!!
 
 

Presentació classe 5è

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Hola, som la classe de 5è. Aquest any ens diem “Junts amb i per la Terra”, ja que volem reduir l’escalfament global.

Som amables, simpàtics, treballadors, bromistes i bones persones, encara que de vegades massa xerraires.  Som uns “CRACS”.
 
Continuem fent de padrins amb els mateixos fillols que l’any passat, tot i que algunes parelles han canviat.
 
També continuem fent experiments cada setmana. Aquest any en farem dos o tres de cada tema.
 
El pati no és com l’any passar, ens agradava més abans perquè teníem un dia en el que la pista era només per al nostre cicle.
 
Ens agradaria que aquest curs fos molt divertit, que aprenguem moltes coses, que no hi hagi problemes entre nosaltres, que tots tinguem bones notes i passem tots junts a sisè.
 


Pàgina 10 de 15