Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Superior
Cicle Superior

Cicle Superior: Taller de dansa

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

 

 

5è: Sortida canvi climàtic

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolgudes famílies,

El dia 10 de novembre la classe de Junts per la Terra vam anar a Torre la Vila, masia de Sant Boi on es fan activitats mediambientals ,acompanyats per l’Àngels, la nostra tutora i per l' Espe. L’objectiu era fer una activitat sobre el canvi climàtic i la reducció del consum de la llum.

 

 
Darrera actualització de divendres, 11 de desembre de 2015 17:52
 

6è: Puríssima 2015

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolgudes famílies,

El nostre SABÓ és tot un èxit, us hi esperem a tots i totes!

Darrera actualització de dimecres, 9 de desembre de 2015 10:00 Llegiu-ne més...
 

Presentació classe 6è

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Som la classe de sisè i ens diem: "Els superherois i les superheroïnes de l’energia”. A la classe som 26 alumnes, 27 comptant amb l’ Emilia, la nostra tutora tant agradable que ens ajuda a estudiar i preparar-nos per a què tinguem una bona ESO.

La nostra classe és una mica xerraire i som una mica trapelles però tenim un potencial molt alt encara que a vegades parlem molt. Per aquest motiu, ens hem plantejat reptes per millorar, tenen a veure amb les normes de classe.
Aquest any ens toca ser padrins de P5 i estem molt contents i contentes amb els nostres fillols i filloles.
A nivell de projecte d’escola que té relació amb la natura i el respecte cap a la Terra, estem treballant l’energia i quines accions podem fer per estalviar i no contaminar tant. Per això som “Els superherois i superheroïnes de l’energia”
També us volem explicar que un dia a la setmana venen dos professors de la Universitat, en Miquel Essomba i en Norbert, amb ells estem elaborant textos relacionats amb el medi ambient i amb el projecte de l’escola.
Aquest curs és és l’últim any que estem a l’escola, marxarem contents perquè ens estem fent grans però també amb una mica de tristesa perquè ens separarem del grup classe.
Bon curs a tothom!!
 
 


Pàgina 11 de 17