Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Escola
Escola

Dia Internacional dels Drets de la Infància

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Cada 20 de novembre se celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants. 
Aquests Drets van ser acordats i reconeguts l’any 1989 a la 20a Convenció de Ginebra. Avui dia, però, hi ha molts estats, països, pobles i racons en què aquests Drets són vulnerats, on els nens i nenes viuen mancats de pau, tolerància, dignitat, llibertat, igualtat i solidaritat.

 

Escola Municipal de Mares i Pares 2017-2018

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolgudes famílies,

Com cada any, ens plau fer-vos arribar la programació de les activitats del Programa de Formació a Famílies "Escola Municipal de Mares i Pares 2017-2018", tot desitjant que aquesta oferta sigui útil per a les famílies i enforteixi els coneixements i lligams de tota la comunitat educativa.

Llegiu-ne més...
 

CONVOCATÒRIA DE VAGA DIMARTS 3-10-2017

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolgudes famílies de l'Escola Gaudí,

Davant els fets ocorreguts ahir, les escoles públiques de Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló condemnem l'ús de la força i la violència contra les persones.

A l'escola eduquem en la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als Drets Humans, la no-violència i la Pau.

Per aquest motiu, i per ser coherents amb el que ensenyen a les nostres escoles, l'escola Antoni Gaudí ens afegim a la mobilització que s'ha convocat d'urgència a tota Catalunya per demà, dimarts 3 d'octubre.

Garantirem els serveis mínims dictats pel Departament i també els serveis mínims del servei d'acollida matinal i menjador.

Atentament,

Escoles públiques de Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló

 

JARDÍ DE LA PAU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Famílies,

A l'escola hem fet una plantada de flors, col·lectiva, per omplir de color el nostre JARDÍ DE LA PAU, mentre fèiem un minut de silenci per la Pau i la No-violència i escoltàvem la canço 'Mirall de pau'.

Al Gaudí volem PAU!!

 

Darrera actualització de dimarts, 3 d'octubre de 2017 08:34 Llegiu-ne més...
 

BARREJANT 2017: PER LA LLIBERTAT

Correu electrònic Imprimeix PDF

 'LES ESCOLES DE SANT BOI CANTEN A LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ'. Aquest és el lema que l'ONG Ensenyament Solidari ha escollit aquest any per participar amb les escoles en el Barrejant, la trobada de la cooperació i la solidaritat de Sant Boi.

Us convidem a participar d'aquesta activitat el proper dissabte 30 a les 13h a la plaça Teresa Valls i Diví (la plaça de les piràmides)

Alumnes de totes les escoles hem inventat garrotins que cantarem amb el grup Dantuvi Trio.

Aquesta setmana està sonant, a les entrades del matí, la cançó creada pels nostres alumnes de sisè. Us animen a totes les famílies de l'escola a participar d'aquesta trobada i cantar la cançó plegats (és important que hi anem un bon grup a les 12h per fer l'assaig)

Darrera actualització de dijous, 28 de setembre de 2017 16:34 Llegiu-ne més...
 


Pàgina 4 de 23