Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home REVISTA: EL GAUDIARI
GAUDIARI

GauDiari 42

Correu electrònic Imprimeix PDF
 
 

Editorial GauDiari 42

Correu electrònic Imprimeix PDF

PREPARATS PER FER LA CARTA ALS REIS?

Estimats Reis, Els nens i les nenes us volem dir algunes coses per ajudar- vos en la vostra gran feinada que us espera aquests dies.

Darrera actualització de dimecres, 23 de desembre de 2015 14:39 Llegiu-ne més...
 

GauDiari 41

Correu electrònic Imprimeix PDF
 
 

Editorial GauDiari 41

Correu electrònic Imprimeix PDF

 ESCOLA I SOSTENIBILITAT

Aquest curs el projecte d’escola gira al voltant de la cura del nostre entorn, la cura del medi ambient i la sostenibilitat.
 
Els quatre elements són el símbol de la sostenibilitat: la terra, el substrat en què es desenvolupen els éssers vius, l’aigua, que representa el planeta blau, l’aire, en el qual vivim immergits, i el foc, que simbolitza l’energia necessària per fer funcionar els ecosistemes.
 
Què li passa a la Terra? Vivim en un planeta on tot està relacionat i per tant qualsevol canvi que afecti al medi ens repercuteix a nosaltres, que en formem part.
 
El clima està canviant més de pressa que mai i l’activitat humana, els humans, en som els principals responsables però també els principals afectats. És per això que ens concerneix a nosaltres trobar solucions al canvi climàtic i ens ha de portar a replantejar-nos el model social i a fer canvis per fer que el món en què vivim sigui millor per a tots i cadascun dels habitants del planeta.
 
Falta un mes per la cimera del Canvi climàtic que se celebrarà a París i els països s’han de comprometre a reduir les emissions de CO2 de manera que la suma de totes les mesures impedeixi que la temperatura de la Terra augmenti dos graus al llarg d’aquest segle. Que els governs dels diferents països compleixin la seva missió!
 
La nostra missió és millorar el nostre entorn proper, actuant en favor de la vida. Per contribuir a la millora de la salut de la Terra , aquest curs a l’escola ens hem plantejat un repte que ens porta a reflexionar i replantejar-nos les nostres conductes vers el medi ambient. I aquí ens hi hem d’implicar tota la comunitat educativa perquè tot allò que treballem a l’escola tingui una continuïtat a casa i allò que treballem a casa tingui continuïtat a l’escola.
 
Pensem globalment i actuem localment!!
Darrera actualització de dimarts, 17 de novembre de 2015 14:04
 

GauDiari 39-40

Correu electrònic Imprimeix PDF
 
 


Pàgina 3 de 7