Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home REVISTA: EL GAUDIARI
GAUDIARI

GauDiari Núm. 19

Correu electrònic Imprimeix PDF

NOVEMBRE i DESEMBRE 2010

Editorial

Moviments bruscos de temperatura marcant ara fred, ara calor, eleccions al Parlament de Catalunya amb resultats esperats per uns i decebedors per altres, eleccions als Consells Escolars amb una minsa participació, un Barça- Madrid amb uns resultats celebrats pels uns i plorats pels altres, un Departament d’ Educació amb propostes constants de canvis en el calendari i en la vida escolar, un pont de cinc dies que per alguns havia de ser una trobada amb el sol d’un país llunyà i va acabar sent una tornada a l’escalfor de la llar, uns aeroports descontrolats pels controladors aeris, una informació secreta que començà a sortir a la llum sense aturador...: en resum, uns mesos de novembre i desembre moguts i convulsos.

I enmig d’aquesta activitat que deixa un reguitzell de dubtes i interrogants, neix el diari ARA, un diari que des del primer dia ha mostrat un gran respecte per l’educació i per tots els seus agents: els nens i nenes, els pares i mares i els i les mestres. És com una llum enmig de la foscor, és una mà  amiga, propera i comprensiva per als educadors. Gràcies, Carles Capdevila, el seu director. Ell afirma 'educar cada dia és més difícil però no és impossible i si recuperem la confiança en nosaltres, ens en sortirem'. I continua dient que per educar es necessiten els cinc sentits: el sentit comú, el sentit del ridícul, el sentit del deure, el sentit moral i el sentit de l’ humor. Tots cinc sentits, necessaris per educar i per aportar-nos a la vida una bona dosi de SALUT: Que tinguem un any 2011 força SALUDABLE!

Vull veure el número 19 del GauDiari

 

Darrera actualització de dijous, 23 de desembre de 2010 15:43
 

Núm. 18 SETEMBRE I OCTUBRE 2010

Correu electrònic Imprimeix PDF

TRANQUIL·LITAT

 Deia Antonio Machado:
“Despacito y buena letra, que el hacer las cosas bien
importa más que el hacerlas”
 
Sempre he tingut i tinc molt present aquests versos al meu cap, i tot i que em costa molt aplicar el missatge que transmeten, hi estic totalment d’acord. Hem de fer un esforç per ser tranquils, per ensenyar a estar tranquils i per aprendre a estar tranquils. Les coses s’han de fer bé, i sense presses es fan millor.
 
Tenim horaris, perquè el temps s’ha d’organitzar per aprofitar-lo, però esprémer el temps al màxim a vegades pot convertir el dia a dia en una mena de carrera d’obstacles. Siguem rigorosos però pacients, actius però tranquils.
 
Us demano, a nens i nenes, mares, pares, mestres i “mestras”, tranquil·litat. Un gran valor a aprendre, tan important com les sumes o la resta portant. Quan no surti un problema, quan les lletres no acabin de sortir tan boniques com caldria, quan no sapiguem sobre què escriure a l’editorial del Gaudiari...
 
Tranquil·litat.
 

 

 

Darrera actualització de dilluns, 15 de novembre de 2010 17:49
 

GauDiaris. Podeu veure i/o descarregar-vos tots en color!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Darrera actualització de dimarts, 20 de juliol de 2010 16:54
 


Pàgina 7 de 7