Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home REVISTA: EL GAUDIARI
GAUDIARI

Núm.15 MARÇ I FEBRER 2010

Correu electrònic Imprimeix PDF

 EDITORIAL: FEBRER I MARÇ, MESOS ESPERATS PELS NENS I NENES.

Febrer: mes del CARNAVAL. Els nens i nenes viuen uns dies màgics: arriba el Rei Carnestoltes i amb ell ,la disbauxa, gresca i el sarau... Aquest any el carnaval de l'escola s'ha emmarcat dins el projecte 'El Gaudí es mou' i l'hem aprofitat per recordar-nos que tot i haver canviat de lloc, d'escola i de barri, continuem sent l'escola Gaudí. Les disfresses han estat d'allò més originals, com ho son les obres de Gaudí. Al nostre costat l'alegria i la participació de moltes mares i pares, que han acabat de fer possible que el Carnaval de l'escola hagi estat un éxit.

Març: més de les COLÒNIES. Les colònies, una experiència única i molt esperada pels nens i nenes. Marxem, sense els pares, fora de l'escola uns dies per compartir tots els moments del dia amb els companys i els mestres, que són persones de confiança. Gaudim d'un entorn natural, de la muntanya, dels prats, del bosc, del mar, del riu o el pantà, de la neu, la pluja o del sol i fem salut. Aprenem noves coses: de la naturra, dels animals, de les plantes, del cel o de la vida de pagès... I no ens oblidem de les estones de lleure, de jocs de dia i jocs de nit, de teatres i acudits, de festa i balluraga i trenquem el ritme i tot i que ens cansem, tornem amb les piles carregades. Tot plegat, petites o grans experiències de viure entre iguals, de crèixer i fer-se grans.

És cert que les colònies tenen un aspecte que per les famílies és costós: cal pagar uns diners. Seria bó peró que en primer lloc, veiéssim la importància de les colònies i desprès ens poséssim a buscar alternatives per fer-les possible. I si els Reis porten diners per fer guardiola per les colònies? I si per l'aniversari diem als tients o als avis: no li feu regal material, ajudeu-nos a pagar les colònies, és a dir, contribuïu a regalar-li una bona experiència d'aprenentatge i convivència!! Pensem-hi una mica!

Darrera actualització de dilluns, 12 d'abril de 2010 13:17
 


Pàgina 9 de 9