Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Escola
Escola

Carta als reis d'Orient...

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest any demanem als Reis que ens regalin una experiència!!
Aquest any demanem als Reis que ens regalin  les Colònies Escolars!!

 

21-S. Dia de la PAU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com cada any al GAUDÍ celebrarem, amb els nens i nenes de l'escola el DIA INTERNACIONAL DE LA PAU, amb diferents activitats.

Animem a participar als pares, mares i familiars en els actes organitzats des de l'Ajuntament.

Darrera actualització de dimarts, 18 d'octubre de 2011 14:52 Llegiu-ne més...
 

Família i Escola

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Benvolgudes famílies,

Compartim amb vosaltres aquest nou web que el  Departament  d’Ensenyament posa en funcionament:

Família i Escola. Junts x l’Educació adreçat a les famílies amb la finalitat de posar al seu abast informació, orientacions i recursos per millorar la seva implicació en el procés escolar i educatiu dels seus fills i filles.

Com podreu observar, les informacions escolars que trobareu actualment fan referència a les etapes d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. Properament s’incorporarà la informació referent a la resta d’etapes educatives.

Darrera actualització de dimarts, 18 d'octubre de 2011 14:51
 

DEFENSEM ELS SERVEIS PÚBLICS: 18S

Correu electrònic Imprimeix PDF

Famílies, volem informar-vos i animar-vos a participar d'una manera activa per la justícia social, cal defensar els serveis públics.

El proper diumenge 18 de setembre a les 18.30h (inici a Pl. d'urquinaona 6) manifestació Defiende lo público

Ens trobem en un moment històric d'agressió a els drets socials més bàsics dels ciutadans. Amb l'excusa de la crisi els recursos econòmics de l'Estat (els nostres) es desvien per salvar bancs, mercats financers i enriquir especuladors, un pou sense fons que amenaça amb engolir tot l'Estat del benestar, educació, sanitat, cultura, justicia, medi ambient.....Els polítics, fan i desfan al capritx dels mercats econòmics mundials, mentres el poble va pagant amb la seva feina, i si això no és suficient se li carrega amb impostos i privatitzacions de serveis públics per aconseguir més poder i empobrir la ciutadanía. 

 PROU! SOM´HI

 

 

Darrera actualització de dimecres, 14 de setembre de 2011 20:46
 

EL GAUDÍ I EL CATALÀ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Famílies, us informem que ens hem adherit al manifest per refermar el suport a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa.

El Tribunal Suprem espanyol ha dictat tres sentències que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya (Veure l'estat de l'execució de la setència).

Aquest fet atempta clarament contra un dels elements bàsics de l’escola catalana, un model que ha funcionat amb èxit els darrers 30 anys i gràcies al qual la nostra societat gaudeix d’un bon nivell d’educació i cohesió social.

Davant d’aquests fets, l'Escola Antoni Gaudí mitjançant el Consell Escolar ens adherim al següent manifest de www.somescola.cat:

Darrera actualització de dimarts, 18 d'octubre de 2011 14:53 Llegiu-ne més...
 


Pàgina 9 de 10